Felnőtt tartalom. Elmúltál már 18 éves?
Igen | Nem
Érzékiség birodalma

golyó

Régóta váratott magára, hogy összejöjjön ez a találkozás. Kb 20 évet. Valahogy összehozott bennünket a közösségi háló. 

Írt. Megmosolyogtatott. Az a típusú link pasi, akiről tudod hogy hazudik, de valahogy neki elhiszed.  Elhiszed, hogy már a suliban szerelmes volt beléd, és elhiszed, hogy csak téged akar. 

Persze amúgy tudod, vagy sejted, hogy abban a pár hétben, amíg itthon van, addig kb exel táblázatba vannak belezsúfolva a csajok. Mégis addig addig csűri csavarja, hogy beadod a derekad. 

Előkészületek, a nagy találkozáshoz. Pezsgő a hűtőben, pohár az asztalon, borotválkozás, fürdés, parfüm és egy kis golyó. Nem, mintha nem izgatna a pasi, de játszani van kedvem. 

A vibrátor, a síkosító a párna alá rejtve. Ahogy teszek veszek a lakásban a golyó mozog bennem, érzem, ahogy egyre nedvesedem. Tartom magam. Már igazából magamba nyúlnék, és játszanék magammal, de nem. Vele akarok játszani. 

Késik. Próbálok figyelni a légzésemre, és arra, hogy ne mozogjak túl sokat. Ha nem jön öt percen belül marad az elemes. Szépen manikűrözött körmeimet kopogtatom az asztalon, egye penész, kibontok egy pezsgőt, A poharam tartamát egy húzásra magamba döntöm. Nem túl nőiesen böffenek egyet, majd töltök még egy pohárral. Ahogy a bugyborékos lé lefolyik a torkomon, előszedem a telefonom, és épp elkezdem pötyögni a menj a francba üzenetet. Már majdnem elküldöm, amikor megszólal a kaputelefon. 

A pezsgő a gyomromon át már a puncim felé száguld, én pedig az ajtó felé. Ahogy megmozdulok a golyóban lévő golyócska ingerel. Nagyon. Csak pár lépés, de majdnem elélvezek. Kinyitom az ajtót. Jön az újabb bizsergés. Húzott vigyorgós szeme, mosolya elvarázsol. Ó és az illata. Illedelmesen bocsánatot kér, majd azzal a lendülettel megcsókol. Jó lesz ez, konstatálom magamban, de azért némi sértődöttséget még színlelek.

Töltök neki is pezsgőt. Kiülünk a teraszra. Mesél. Hallgatom, és  csak arra gondolok, hogy ez a golyó és a pezsgő kombináció a pasival fergeteges lesz. A fonalat elvesztettem az utazások, a szigetek, városok közt félúton. Nézem a kezét, a száját, a szemét, nem érdekel mit mond, csak a hangja jut el hozzám. Ha a Kalevalát olvasná fel nekem azt sem bánnám. 

Tölt a poharamba. Koccintunk. Az utolsó kortyokat az üvegből issza meg. Elindulok még egy üvegért, Ahogy elmegyek mellette magához húz. A széttett lábai közé lépek, megmarkolja a hajam, a szájához húz.  A pezsgő kezd a fejembe szállni, és nem adom könnyen a csókom. A nyelvemmel megnyalom az ajkát, de már feszül a nyakam, hogy eltávolodjak tőle. Erősen tart. Ránézek, mosolyra húzom a szám. Közelebb hajolok. Megharapom finoman. Erősebben markolja a hajam. Már már fáj. Büntetésként harapdálom a száját, miközben csókol. Visszaharap. Elengedi a hajam. Megmarkolja a mellem. 

Elsiklok a kezei közül. Kinyitom a hűtő ajtaját, kiveszem az újabb üveget. Megáll mögöttem. Visszacsukom az ajtót. A nyakamat harapja. Nem bírom. Megfordulok. Megmarkolom a szabad kezemmel a farkát a nadrágján át. Sóhajt egy hatalmasat. Én pedig legeslegbelül ujjongok, hogy hűűűha, tetszik a méret és az, hogy keményen engem vár.

Gyere, mondom neki, ő pedig követ. Néha magához húz, csókolózunk. Az ágyamhoz vezetem. Hanyatt döntöm. Ráülök az ölére. Érzem a farkát. Megmozdítom a csípőm. Csak finoman, éppen hogy érezze. Lassan elkezdem kibontani az üveget, és közben mozog a csípőm. Nagyot nyög, figyeli mit csinálok.

A keze elindul a pólóm alatt a melltartóm felé.  Benyúl a csipke csoda alá, és finoman kiveszi a mellem, ahogy összecsípi a mellbimbómat, eldurran a pezsgő. Nagyot kortyolok belőle, fölé hajolok, és átengedem a szájába. A nedves ajkaink összetapadnak. Még egy korty, de most nem a számat keresi, hanem a kiszabadított mellemet. Kőkeményre szívja a bimbóm. Elengedem az üveget, és kibújok a pólómból. Megmozdít, felül ő is. Leveszem róla a pólót. visszahanyatlik. Még, csak ennyit mond. És én kortyolok, és átengedem az italt a szájába, de mielőtt az összeset átengedném, a végét a mellkasára engedem, és lenyalom. A bimbójával játszom, de hirtelen megragad, és megfordít. Megőrülök érted, nyögi, a pezsgő ránk borul, de nem érdekel. Kigombolja a nadrágját, lerángatja a rövidnadrágomat, és belémdöfi a farkát. Meglepődik. Rákacsintok. Játszunk, suttogom. 

Őrült vagy, kiállt fel, és iszonyat erővel döf belém. A farka és a golyó egyszerre mozog bennem. Érzi ő is. Feljebb emeli a csípőm, a térdem alatt fog, és bámulja a puncimat ahogy ki be jár bennem a farka. A nyakába teszem a lábam, Kicsit előre dől, és olyan mélyen engedi belém magát, ahogyan csak tudja. Megfogja a bokám, és egyre gyorsabb iramot diktál. Csattog a csípője, ahogy hozzám ér. Csináld, szakad ki belőlem, szinte torokhangon. A golyó egyre mélyebben, a farka egyre gyorsabban. Nem tartom vissza tovább, megremegek, hagyom, hogy szétáradjon bennem az orgazmus minden apró szikrája.

Megáll, néz. Nézi a kipirult arcom, nézi, ahogy remeg a szám, a testem. Ahogy elmúlik, elkezd megint mozogni. Lassan, óvatosan. Kicsit megmozdulok, és a csiklómon átnyúlva ráfogok a farkára. Érzem, ahogy nedves a farka a puncimtól. Bilincsbe fogom az ujjaimmal, megremeg, és egyre gyorsabban mozog. Nézem az arcát, ahogy változnak a vonásai. Mélyen a szemembe néz, átfut rajta az a semmivel össze nem hasonlítható remegés. Döf még kettőt, és nagyot nyög. 

Lerogy mellém. Magához ölel. Hopp ez benned maradt, súgja, és kihúzza a golyót belőlem. Az üvegért nyúl, és nagyot kortyol belőle. Én is kitikkadtam. 

folyt köv….

 

 

 

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz az érzéki közösséghez a Facebookon!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!