Felnőtt tartalom. Elmúltál már 18 éves?
Igen | Nem
Érzékiség birodalma

három

Megszokta a szemem a sötétséget, de inkább csak érzem, nem pedig látom, azt ahogy ébredezik. Most már az ágyéka is. Jólesően nyújtózik egyet, a kezét a derekamról a fejemre teszi. Magához húz. Most ő csókol. Lágyan, puhán.

Megfordít, felém magasodik. Tengermély szemében elveszek. A kusza tincsemet elsimítja az arcomból. Hosszasan elidőznek az arcomon az ujjai. Babrál, bizserget. Rám nehezedik az egész testsúlyával. A szeme szigetei beleégnek a retinámba. Aprókat mozdít a csípőjén. Érzem, ahogy kőkemény a farka. A kezem elindul a hátán, a pólója alatt végigkarcolom a hátát. Életre kelnek a bőrén a szőrszálak. A nadrágja derekánál cirógatom a bőrét. Kívánom. Oly régóta kívánom, hogy érezzem minden porcikáját, hogy érezzem magamban. Egyre hevesebben mozog a csípője, egyre nedvesebb, forróbb vagyok. Akarom. Akarom, hogy magáévá tegyen. Sürgetném, ráfonom a lábam, kitárulkozom neki. A bugyim átnedvesedett, az én csípőm is mozdul az ő ütemére. A csiklómat ingerli a ruhán keresztül, érzem mindenét, lüktetek. 

Elkapja a kezem, a fejem fölött átkulcsolja, szorosan tartja, megáll a mozgása, csak néz, néz, mosolyog. Megőrjít. Megcsókol. Megharap, a kezeimet nem engedi el. Így én sem vetkőzöm, őt sem tudom vetkőztetni. Pedig szívem szerint tépném róla a ruhát, csak, hogy érezzem a bőrét a bőrömön. Nem hagyja. Ráérek, nem sietünk, mondja, miután megköszörüli a torkát. Megadom magam. Huncut mosolyra húzódik az ajka. Annyira vágyok rá, annyira érezném, mégis hagyom, hogy irányítson, hogy lassítsunk, hogy játszunk. Elengedi  a kezem. feltérdel, a lábam még mindig a derekán, magához rántja a csípőm. szorosabbra kulcsolom virgácsaim.  

A lábamat cirógatja. Felcsúsznak a kezei a derekamra. Megmarkolja a szeméremdombom. Felnyögök a kéjtől. Mozdul az ölem, a kezei még feljebb kúsznak. Megmarkolja a pólómat, rámfeszíti. Szemei egyre szűkebbek, érzem, hogy feszíti a vágy, de megpróbál uralkodni magán. Nézem a reggeli fény hogy játszik izmos karján, magamra húzom, csókolózunk. Visszaegyenesedik.

 Egy mozdulattal tép szét a pólómat. Ahol széthasad az anyag, ott simogat a, a szája mohón követi az ujjait. A melltartóm megállítja a száját, kezét. Elmosolyodok, megkérem, hogy a csipkecsoda ne jusson a pólóm sorsára. Hatalmas tenyerébe veszi a melleimet, ügyesen kihámoz a melltartóból. Égnek álló bimbóimat nézi. Megfogja a tenyerébe, enyhén megmarkolja, egymáshoz nyomja kemény bimbóimat és hatalmasat szív egyszerre  mindkettőbe. Finoman rágcsálja őket megfeszít az érzés, robbanni akarok. Szorítja a mellem, a bimbókon lassan nyálasan körözni kezd a nyelvével. Enged a szorításból,  egy ügyes mozdulattal két ujja közé csípi a bimbókat. Mozdulnak az ujjai, és elszabadul bennem minden érzelem. Elengedi az egyik mellem, de csak annyira, hagyja magára, míg a szája hozzáér. Szívja, miközben a kezével a bugyimon keresztül a csiklómat ingerli. Egyre gyorsabban mozog a csípőm, megmarkolom a haját, szorítom rá a mellemre. A másik kezemmel a keze után nyúlok, félrehúzom a bugyim, és vezetem a kezét. Ahogy belém nyúl megremegek, elélvezek. 

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz az érzéki közösséghez a Facebookon!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!